Helsingin koeajotapahtumassa myös Venemestarin saarikierrokselle!

Koeajaopäivinä Venemestari-lehden päätoimittaja Jan Sjölund esittelee Helsingin edustalla sijaitsevia helposti lähestyttäviä saarikohteita ja niiden satamia kolmen vartin mittaisella ilmaisella veneajelulla.

Reitti kulkee Lauttasaaresta Kaivopuiston Liuskaluodon kautta Suomenlinnaan ja sieltä Lonnan ohi Vallisaareen, josta jatketaan Kuninkaansalmen kautta Isosaareen. Isosaaresta palataan Pihlajasaaren kautta takaisin Lauttasaareen.

Matka taittuu kelissä kuin kelissä mukavasti Buster Phantom Cabinilla, jota vauhdittaa kaksi 200-hevosvoimaista Yamaha-perämoottoria. Saarikierrokset starttaavat molempina tapahtumapäivinä tasatunnein klo 13–18. Reitin aikana ei ole mahdollisuutta poiketa maissa.

 

Lue lisää koeajotapahtumasta: http://www.suomiveneilee.fi/koeajotapahtuma-2019

Lue myös: