Käytettyjen veneiden myyntipäivät Turun Ruissalossa 23–25.8.

Veneet Esillä -tapahtuma järjestetään tulevana viikonvaihteena Turun Ruissalon tapahtumatelakalla. Näyttelyyn on ilmoittautunut noin 80 erilaista venettä, ja kauppaa ovat tekemässä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Mikäli ostohousut aidosti kuumottavat, ulkoilmanäyttelyn parasta antia on mahdollisuus sopia kiinnostavan kohteen koeajosta myyjän kanssa vaikkapa saman tien.

Syksyn kuuma puheenaihe, veneilyturvallisuus puhuttaa myös Ruissalossa. Tapahtumatelakalla lauantaina 24.8. klo 12.30 järjestettävässä Saaristo Areena -paneelikeskustelussa pureudutaan päivänpolttaviin aiheisiin, kuten promillerajan laskuun vesillä, pelastusliivipakkoon ja veneajokorttiin. Keskusteluun osallistuvat mm. Veli-Pekka Nurmi (johtaja, Onnettomuustutkintakeskus), Jarkko Pajusalo (toimitusjohtaja, Veneilyalan keskusliitto Finnboat ry), Saara-Sofia Siren (kansanedustaja, Kok.), Ismo Virta (toimituspäällikkö, Vene-lehti) ja Jan Jansson (puheenjohtaja, Suomen Purjehdus ja Veneily ry.). Keskustelua isännöi Lassi Lähteenmäki Yleltä. Tilaisuus järjestetään alueen kesäteatterissa ja yleisön toivotaan osallistuvan keskusteluun. Yleisökysymyksiä voi lähettää jo etukäteen: www.facebook.com/VeneetEsilla/.

Tapahtuman maaosastoilta voi tehdä ajankohtaisia varuste- ja tarvikelöytöjä, lisäksi SPV:n katsastajat ovat antamassa vinkkejä ja neuvoja käytetyn veneen kunnon arviointiin. Lauantaina on veneiden lisäksi tarjolla muutakin ajan patinoimaa ajoneuvokauneutta, kun Turun jenkkiautoharrastajat saapuvat paikalle.

Sunnuntaina klo 12. luodaan katseet taivaalle, kun luvassa on Rajavartiolaitoksen Superpuma -pelastusnäytös.

 

Veneet esillä Turun Ruissalossa 23.–25.8.

 

perjantaina klo 14-20

lauantaina klo 10-18

sunnuntaina klo 10-17

 

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Lisätietoja ja saapumisohjeet: www.veneetesilla.fi

Kuvat: www.veneetesilla.fi

Lue myös: