Irtiotto ulkosaaristoon? Utö Handel etsii myymälänhoitajaa

Ulkosaariston merkittävä kohtauspaikka Utö Handel K-kauppa etsii itsenäiseen ja tavoitteelliseen työhön pystyvää kaupanhoitajaa. Työtehtäviin lukeutuu perinteisiä kauppatehtäviä, kuten tilausten tekoa ja vastaanottoa, asiakaspalvelua, raportointia ja inventointia.

Pienen saaristolaiskaupan tehtäviin kuuluu myös asiamiespostin hoitaminen ja siihen liittyvät oheistehtävät, kuten postin jakaminen laatikoihin ja toimittaminen yhteysalukseen. Kesä, turistit ja kesätyöntekijät antavat tehtävään oman lisänsä.

– Ihanaa, mutta rankkaa työtä haasteellisissa olosuhteissa, kuvailee neljä vuotta kauppaa hoitanut Minna Aaltonen.

Aaltosen mukaan tehtävässä selviytyy itsenäisen työotteen omaava henkilö, jolla on ruista ranteessa ja maalaisjärkeä.

– Yrittäjähenkisyydestä on hyötyä, sillä monipuoliset tilanteet on pystyttävä ratkaisemaan oma-aloitteisesti. Työ on myös fyysisesti haastavaa, tavarakuormia ja rullakoita on pystyttävä liikuttamaan yhteysalusten välillä keliin katsomatta.

Tehtävä alkaa tammikuusta 2020 tai sopimuksen mukaan. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä, mutta sitä ei edellytetä. Kauppa on auki läpi vuoden ja pääsääntöisesti seitsemänä päivänä viikossa.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostilla: Kalle Sjöberg, kalle (at) uto.fi

Myymälähoitajaa haetaan:

 

Kuvakaappaus työnhakuilmoituksesta FB: Utö handel


Utö on Suomen eteläisin asuttu saari ja se kuuluu Paraisten kaupunkiin entisen Korppoon kunnan alueella Saaristomeren eteläosassa. Yhteysalus M/S Eivor liikennöi päivittäin Nauvon Pärnäisten ja Utön välillä. Utössä asuu vakituisesti 30–40 henkilöä. Lisäksi saarella toimii koulu, joka tarjoaa suomenkielistä opetusta esikouluikäisille ja 1-6 luokkien oppilaille. Utössä toimii myös luotsi.

www.visituto.fi

Kuva: Minna Aaltonen

Lue myös: