BOB Award – Millä veneellä lähtisit huviajelulle?

Marraskuun 21. päivään asti pitää jännittää, mikä vene valitaan Berliinissä vuoden parhaaksi huviveneeksi. Valittavalta veneeltä vaaditaan ainakin se, että se sopii monipuolisesti eri vesiurheilulajeille, se on mukautuva eri miehistöjen tarpeisiin, ja tietysti, että sitä on hauska ajaa. Best for Fun luokan finalistit vuodelle 2019 ovat Beneteau Flyer 8 Sundeck, Frauscher 1414 Demon Air, Greenline Neo, Pardo 50 ja Zodiac Medline 7.5.

Kansainvälisen Best of Boats Awardin tämän vuoden voittajat julkistetaan Berliinin Boot & Fun Berlin -messuilla. Kyseessä ei ole kauneuskilpailu, vaan valinnan ovat tehneet usean maan venetoimittajat, joilla on pitkä kokemus venetestaajina sekä erityinen kiinnostus veneilijöiden käytännön tarpeisiin. Suomea jyryssä edustaa Venemestarin päätoimittaja Jan Sjölund.

Lue myös: