Kuusiston saaressa Villa Wolax avaa uuden vierasvenesataman ja kesäravintolan

Yli 120-vuotiaan huvilan suojaisaan venelaituriin rantautuu kerrallaan jopa 25 venettä ja syväystä riittää 1,5–3 metriin asti. Vierasvenesatama Villa Wolax löytyy myös niin kutsutun Koillisväylän varrelta – suojaisa merireitti ulottuu Hangosta Airistolle. Veneilijät saavat yöpyä satamassa 20 euron hintaan, mihin sisältyy sähkö ja vesi.

Kesäravintola avataan tänä vuonna toista kertaa. Ruokalista on uusi ja täynnä saariston makuja, mutta tarjolla on myös mm. maukkaita burgereita ja lapsille oma lista. Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 13-21 ja sunnuntaisin kello 13-19. Paikalle pääsee autolla ja veneellä. Kesäravintolan asiakkaat voivat rantautua laituriin maksutta.

Vuonna 1899 rakennetun huvilan ympäristö on jo itsessään kaunis ja viihtyisä. Tarjolla on lisäksi erilaisia aktiviteetteja, kuten SUP-lautailua ja luontopolulla kävelyä, sekä rentoutumista puulämmitteisessä saunassa ja porealtaassa.

www.villawolax.fi

Lue myös: