VENE 21 BÅT -Messut siirtyy vuoteen 2022 – ensi helmikuussa uusi verkkotapahtuma

Helsingin Vene 21 Båt -messut on päätetty siirtää vuoteen 2022. Päätökseen vaikutti venemessujen pitkä valmisteluaika ja kustannusrakenne sekä pitkittynyt poikkeusaika rajoituksineen. Epävarmuus ja kiristyneet rajoitukset ovat vaikuttaneet siihen, että nyt panostetaan uuteen helmikuun verkkotapahtumaan Vene 21 Båt verkossa 12.–21.2.2021.

Veneiden tuominen messuille vaatii paljon työtä ja siitä tulee myös paljon kustannuksia. Nyt marraskuussa yritysten pitäisi tilata veneet ja olla täysin varmoja siitä, että tapahtuma voidaan järjestää rajoituksitta helmikuussa.

“Siirrosta keskusteltiin Finnboatin hallituksen ja Messukeskuksen edustajien kanssa. Päätös oli yksimielinen ja varmasti oikea. Nyt voimme suunnata katseemme verkkotapahtumaan ja tehdä siitä mahdollisimman kaupallinen ja sisältörikas. Uskomme, että venemessujen uskolliset kävijät löytävät myös verkkotapahtumaan.” toteaa Vene Båt -messujen toimeksiantajan Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo.

Messukeskus on järjestänyt nyt poikkeusaikana useita verkkotapahtumia onnistuneesti ja se on valmis järjestämään tapahtumia turvallisesti Messukeskuksessa Helsingissä heti kun se on viranomaisten mielestä mahdollista.

Kuva GoKuva GoExpo -verkossa studiosta

Vene 21 Båt verkossa –tapahtuma järjestetään 12.–21.2.2021 www.venemessut.fi -sivustolla. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 22 Båt -messut järjestetään 11.–20.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Viime kerralla Vene 20 Båt -messuilla vieraili yli 70 000 kävijää.

Lue myös: