Puuveneen veistäjät avaavat verstaansa virtuaalisesti – nyt kääritään hihat!

 

Puuveneosuuskunnan veneveistäjät avaavat verstaansa lauantaina 20.2. verkossa klo 17 –18.30 järjestettävillä puuvenemessuilla.

Luvassa on monipuolista ohjelmaa alan arvostettujen asiantuntijoiden opastuksella. Messutapahtuma toteutetaan verkon zoom-alustalla, joten vuorovaikutus kaikkien osallistujien kesken ja ennenkaikkea kysymykset asiantuntijoille ovat mahdollisia ja jopa toivottavia.

Tanakassa puolitoistatuntisessa ovat mukana mm. Jonatan Reuter/ Finsnickeri, Joel Simberg/Simbergworks esittelemässä puu- ja perinneveneiden rakentamista ja kunnostusta. Jari Vanhatalo opastaa puisen maston valmistukseen, Jarmo Häkkinen ohjeistaa, kuinka puuveneen voi valmistaa 3D-työkaluilla ja pitkän linjan veneguru Esko Mattsson kertoo, miten syntyy avo/mökkivene 15–20 hv perämoottorille.

Merkkaa päivämäärä kalenteriin ja purjehdi osoitteeseen: https://www.facebook.com/events/3729491347109730

Muutokset ja täydennykset ohjelmaan mahdollisia. Seuraa  tapahtuman fb-sivua.

Mikäli laitteellasi ei ole zoomia, voit ladata sen valmiiksi tästä.

 

Lisätietoja: www.facebook.com/events

Kuvat: Puuveneosuuskunta, Venemestarin arkisto

Lue myös: