10 hurmaavaa saarta – Suomen lasten saariseikkailu kertoo saarten tarinat lasten kielellä

Suomen lasten saariseikkailu on kiinnostava lasten tietokirja ja jännittävien tarinoiden aarrearkku. Kirjassa tehdään retki kymmeneen saareen, joissa varmasti kannattaa käydä ja joihin pääsee ilman omaa venettäkin. 


Jokaisen saaren yhteydessä kerrotaan siihen liittyvä kiehtova tarina. Kirja tarjoaa myös paljon mielenkiintoista tietoa Suomen saarista ja niiden synnystä.

Seikkailujen kohteina ovat Kotkan Varissaari, Pellinki, Seili, Rosala, Jurmo, Korppoo, Kökar, Raippaluoto, Tankar ja Hailuoto.
 Kirjan ikäsuositus on 6 +.

Kirjan on kustantanut Minerva kustannus Oy ja sitä voi tilata kustantajan verkkokaupasta perinteisenä ja sähköisenä hintaan 19 € + postikulut, e-kirjan hinta on 14,90 €.


Raili Mikkanen on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut yli 60 teosta. Aino Kallaksesta kertovasta kirjastaan hän sai Finlandia Junior -palkinnon 2002. Hän on saanut myös Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietopöllö-palkinnon ja arvostetun Anni Swan -palkinnon sekä Suomen Kirjailijaliiton Tirlittan-palkinnon.

Sirkku Linnea on korpilahtelainen kuvittaja. Hän on tehnyt kuvituksia useisiin lastenkirjoihin, mm. Tonttu Toljanteri -kirjoihin. Sirkku Linnea on myös koonnut ja kuvittanut Olipa kerran… Rakastetuimmat satuklassikot -kirjan.

Raili Mikkanen ja Sirkku Linnea ovat aiemmin tehneet yhdessä teoksen Suomen lasten majakkakirja.

 

www.minervakustannus.fi

Lue myös: