Naantalissa järjestetään ensi kesänä kahdet venemessut

Luonnonmaan saaressa Naantalissa ensi kesänä 15.7.–14.8. järjestettävien Asuntomessujen omassa satamassa järjestetään venenäyttely, jossa voi tutustua Asuntomessujen ajan lähes sataan eri kokoiseen veneeseen.

Asuntomessujen satama-alue edustaa kokonaisuudessaan viimeisintä laituri- ja rantarakentamisen tekniikkaa. Venenäyttelyalue ulottuu rannalle, jonne on tulossa meriaihenkisiä näytteilleasettajia. Venemessukokonaisuuden Asuntomessuille toteuttaa Active Expo oy.

– Messusatama on erittäin suojainen ja hyvä paikka venetarjontaan tutustumiselle. Satamasta on suora yhteys Pohjois-Airistolle, ja väylä on juuri kunnostettu eli koeajotkin ovat mahdollisia. Venealan yrittäjille Asuntomessut tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita ja koska koronan vuoksi useita venealana tapahtumia on jouduttu perumaan, kiinnostus tätä näyttelyä kohtaan on ollut suurta jo nyt, toteaa Active Expon toimitusjohtaja Tuomas Levanto.

Myös Suomen Asuntomessut Osuuskunta pitää Asuntomessujen täydentymistä venemessuilla erinomaisena asiana. Venenäyttely sopii mainiosti niin alueelle kuin tapahtuman teemoihinkin.

– Haluamme tarjonta Asuntomessuvieraille aina jotain uutta koettavaa. Mikä olisikaan luonnollisempaa tällä sijainnilla kuin järjestää ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä myös venenäyttely. Messujen satama-alue tulee olemaan Asuntomessujen sydän sekä tapahtumakeskus, jota venenäyttely täydentää hyvin, iloitsee Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

– Vene on luonnollinen liikkumaväline saaristossa niin vapaa-aikana kuin ammatillisestikin. Yksi tämän vuoden tapahtuman teemoista on koti saaressa kaupungin kyljessä. Koska alueella on oma satama, voi Asuntomessualueelta kulkea jatkossa vaikkapa työmatkan Naantaliin tai Turkuun veneellä, maalailee Asuntomessut Naantalissa -tapahtuman projektipäällikkö Timo Tirri.

Active Expo järjestää Asuntomessujen venenäyttelyn lisäksi muun muassa Naantalin Venemessut Naantalin vierassatamassa toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Myös Naantalin Venemessujen järjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja ulkoilmatapahtuma on toteutumassa suunnitellusti.

www.asuntomessut.fi

www.naantalinvenemessut.fi

Teksti: Jan Sjölund

Kuva: Asuntomessut

Lue myös: