VESILLE till HAVS -messut Kokkolassa 28. – 29.5.

VESILLE till HAVS -messut järjestetään Kokkolassa ensimmäistä kertaa. Messualue sijaitsee rannassa, Kokkolan Vanhansatamanlahden Meripuistossa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. 

Messuilla esitellään laajasti erikokoisia ja erityyppisiä veneitä ja messukävijät pääsevät myös koeajamaan veneitä (ennakkovaraus verkkosivulla vesillemessut.fi). Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua mm. Merivartiolaitoksen partioveneeseen. Lisäksi veneilijöillä on mahdollisuus makstuttomaan palosammuttimen tarkastukseen. 

Kalastuksesta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan Kalastusopas Elias Teriön asiantuntijaohjeita meritaimenen kalastukseen ja lohiuisteluun. Kalastajan Kanava esittelee oman kalastusvarustellun veneensä ja opastaa kalastustekniikoissa sekä kalastusveneen varustelussa.

Tapahtuma tarjoaa ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Ohjelmassa on muun muassa Watercross -moottorikelkkailua, Jet Ski Freestyle ja Flyboard -näytöksiä, kauko-ohjattavien purjeveneiden näytöskisa, ja purjehdussimulaattori. 

Kaksipäiväinen tapahtuma on kävijöille maksuton. Pysäköintialue on Tapahtumapuistossa, josta on järjestetty ilmainen bussikuljetus messualueelle. 

VESILLE till HAVS Kokkolan Meripuistossa 28. – 29.5.2022 https://vesillemessut.fi

Ohjelma lauantaina: https://vesillemessut.fi/kavijoille/ohjelma/lauantai/ 

Ohjelma sunnuntaina: https://vesillemessut.fi/kavijoille/ohjelma/sunnuntai/ 

Ohjelmaa lapsille: https://vesillemessut.fi/kavijoille/ohjelma/lapsille/ 

 

 

Lue myös: