Uusille PSS ry:n jäsenille liittymislahjaksi lippu venemessuille

Pidä Saaristo Siistinä ry on Vene 23 Båt -messujen hyväntekeväisyyskumppani ja yhteistyön myötä uudet PSS ry:n jäsenet saavat järjestöön liittymislahjaksi pääsylipun Vene 23 Båt -messuille, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 10.-19.2.2023.

Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana messuilla tuttuun tapaan omalla osastolla. Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä mahdollistaa osaltaan Suomessa vastuullista vesilläliikkumista. Vene 23 Båt -messujen osastolla 7h100 pääset näkemään hätkähdyttäviä kuvia rantaroskista Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelman 10-vuotisjuhlavuoden näyttelyssä, ostamaan rakastettuja Roope-tuotteita sekä äänestämään vuoden 2023 jäsentarran väritystä.

Messujen hyväntekeväisyyskumppanina PSS ry on myös mukana messujen ohjelmissa. Sunnuntaina 12.2. klo 16 kerrotaan 10 vuotta täyttävästä Siisti Biitsi -ohjelmasta otsikolla:
Moni ranta päältä kaunis – erikoisimmat roskat 10-vuotisen Siisti Biitsi -ohjelman ajalta. Perjantaina 17.2. klo 17 kerrotaan, miten veneen pohja voidaan pitää puhtaana ilman myrkkymaaleja.

Kun liityt Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäseneksi ennen 10.2. avautuvia venemessuja, saat liittymislahjaksi pääsylipun messuille.

Lue myös: