Kallavesj’-messuilla vieraili yli 15 000 kävijää

Kolmipäiväiset Kallavesj’-messut järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen viime viikonloppuna. Veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan messutapahtuma kokosi Kuopio-halliin viikonlopun aikana yli 15 000 kävijää.

Tapahtuman järjestäjä Kuopion Pursiseura ry on erittäin tyytyväinen messujen osallistujamäärään niin näytteilleasettajien kuin messuvieraiden osalta. Messupäällikkö Kelo kertoo, että lähes loppuunmyydyn hallin näytteilleasettajista kolmas osa oli Kallavesj’-messuilla ensimmäistä kertaa.

– Messutunnelmasta oli aistittavissa, että tapahtumaa oli todellakin odotettu ja veneilykansa oli positiivisin mielin liikkeellä. Uusien toimijoiden mukana olon lisäksi erityisen hienoa oli se, että edustettuna oli aiempia vuosia laajempi ja monipuolisempi kattaus eri venevalmistajien uutuuksia, kertoo messupäällikkö Jani Kelo Kuopion Pursiseurasta.

Messut onnistuivat lunastamaan odotuksensa. Kaikkiaan näytteilleasettajia oli lähes sata ja esille tuotuja veneitäkin liki pitäen sama määrä.

Messujen monipuolinen kattaus sai kiitosta kävijöiltä ja tapahtuman ilmainen sisäänpääsy mahdollistaa hankintojen harkinnan yön yli.

– Näytteilleasettajien palautteen perusteella kauppakin oli käynyt erittäin mukavasti.

Viikonloppuna Kuopio-hallissa koko perhe sai nauttia myös viihteestä veneilyyn liittyvien tietoiskujen lomassa. Auditorion ja esiintymislavan esitykset keräsivätkin runsaasti aiheista kiinnostuneita seuraajia.

Seuraavat Kallavesj’-messut järjestetään Kuopio-hallissa 5.–7.4.2024.

Lue myös: