Ympäristöystävällisen veneilyn perusteita nuorille

Maksuton Eco-Ship-konferenssi Turussa 15.6.2023

Pidä Saaristo Siistinä ry kutsuu kuuntelemaan Eco-Ship -hankkeen toteutuksesta ja kokemuksista opettaa ympäristöystävällisen veneilyn perusteita nuorille. Konferenssi järjestetään Turussa Forum Marinumissa 15.6.2023 klo klo 9–16. Konferenssi on suunnattu erityisesti ympäristökasvattajille, opettajille, meripartiolaisille ja veneseurojen ympäristöasioista kiinnostuneille.

Päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa nuorten ympäristötoimijoiden vetämiä työpajoja sekä hankkeessa kehitetyn koulutuskonseptin esittelyä. Osallistujat saavat hankkeen koostaman Baltic Sailor Catalogin käyttöönsä, jossa on veneilyyn ja Itämereen liittyvää tietoa ympäristönäkökulmalla sekä valmiita ohjeistuksia monipuolisiin työpajoihin. Osallistujille tarjoillaan maksuton lounas ja kahvi/tee.

Konferenssi on osa Eco-Ship-hanketta, jonka tavoitteena on kehittää ympäristöystävällisen veneilyn koulutuskonsepti. Konseptin avulla nuoret vesilläliikkujat oppivat veneilystä Itämerellä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan PSS ry:n verkkosivulla.

Lue myös: