Saaristomeripalkinto Skipperille

Naantalin Venemessuilla perinteisesti luovutettavan Saaristomeripalkinnon sai tämän vuoden messuilla Skipperi-venevuokrauspalvelu. Palkinnon vastaanottivat Venemessuilla Skipperin perustajat, toimitusjohtaja Kristian Raij ja kansainvälisen kasvun johtaja Anna-Leena Raij.

– Skipperi on luonut täysin uudenlaisen mahdollisuuden päästä vesille ja tutustumaan rannikon ja saariston ainutlaatuisiin kohteisiin. Skipperin myötä veneen omistaminen ei ole enää edellytys vesille pääsyyn. Skipperin veneilykoulutus on myös madaltanut vesille lähdön kynnystä. Skipperi on lisännyt saariston kohteiden saavutettavuutta ja saaristo on tullut lähemmäs meitä kaikkia. Skipperi on myös hyvä esimerkki siitä, miten suomalaista veneilykulttuuria voidaan viedä ulkomaille, totesi Naantalin Venemessujen toimitusjohtaja Tuomas Levanto palkinnon luovuttamisen perusteluissa.

Lue myös: