Kesällä suunnataan yhdessä vesille!

Yhdessä vesille on Suomen Purjehdus ja Veneilyn sekä seurojen ja veneilijöiden yhdessä isännöimä kesäkampanja, jonka myötä levitetään veneilyn ilosanomaa ja houkutellaan uusia ihmisiä veneilyn pariin. Kampanja on käynnissä elokuun loppuun asti.

Yhdessä Vesille koostuu erilaisista avoimista veneilyyn ja vesistöön liittyvistä tapahtumista ja veneretkistä, joita voi järjestää kuka tahansa. Tapahtumat tuovat yhteen niin kokeneet vesilläliikkujat, ensikertalaiset, lapset kuin aikuisetkin, kaikki ovat tervetulleita nauttimaan veneilystä. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta monimuotoisista veneilyharrastuksista ja alentaa kynnystä erilaisten lajien kokeiluun.

Tapahtumatietoja ja kuvia kannustetaan jakamaan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #yhdessävesille, ja tällä tunnisteella voi myös seurata muiden tapahtumia.
Kampanja huipentuu Yhdessä vesille -viikkoon 14.–20.8., jolloin viedään kavereita veneretkille loppukesän lämmössä ja nautitaan veneilystä ja veneilytunnelmasta Helsingin Uivassa venenäyttelyssä.

spv.fi/yhdessavesille

Lue myös: