Finnmaster Boats huutokauppaa ylijäämätarvikkeita

Finnmaster-, Husky- ja Grandezza-veneitä valmistava Finnmaster Boats järjestää yhdessä Huutokaupat.comin kanssa syksyn suurimman venealan huutokaupan. Huutokauppa on alkanut verkossa ja se huipentuu livetapahtumaan 7.10.2023.
Tavaraa on tarjolla veneilijän tarpeisiin laidasta laitaan, huudettavana on esimerkiksi ankkureita, stereoita sekä potkureita. Myytävät tuotteet ovat pääosin uusia ja käyttämättömiä.
Huutokauppa on käynnistynyt Huutokauppa.com-verkkosivulla syyskuun alkupuolella. Huutokauppa huipentuu Finnmaster Boatsin Kokkolan tehtaalla 7.10.2023 klo 10–14 järjestettävään livetapahtumaan, johon voi osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Paikan päältä löytyy myös rompetori sekä grillikioski, josta voi ostaa herkkuja moneen lähtöön. Paikalle tulee myös F1-moottoriveneilyn kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö kertomaan sekä kuulumisiaan kisa-aalloilta että kokemuksiaan Finnmaster-veneistä.

https://huutokaupat.com/finnmaster-boats-oy
www.finnmaster.fi

Lue myös: