Esittelyssä Messujen vene -finalistit

Vene 24 Båt -messuilla valitaan messujen veneet kolmessa eri moottoriveneluokassa, eli avoveneissä, retki- ja/tai yhteysveneissä sekä matkaveneissä.

Tuomaristo tutustuu ja arvioi esiraadin valitsemat finalistiveneet ja kokoontuu valitsemaan voittajat. Niiden julkistus ja palkitseminen tapahtuu keskiviikkona 14.2. kello 15 Purjehdussatamassa.  Raatiin kuuluvat suomalaiset toimittajat Tomi Peurakoski Vene-lehdestä, Jouko Saarinen Kippari-lehdestä ja Jan Sjölund Venemestari-lehdestä ja Totalveneestä, ruotsalaisen Båtliv-lehden toimittaja Lars-Åke Redeen ja norjalaisen Båtmagasinetin toimittaja Atle Knutsen. Lisäksi raadissa on venetekniikan asiantuntija Antti Numminen Eurofins Expert Servicestä ja johtava asiantuntija Tom Wilenius Traficomilta.

Videolla Venemestarin päätoimittaja Jan Sjölund esittelee finalistit.

Lue myös: