Aalloilla ja ankkurissa – Mikko Kuustonen ja Heikki Silvennoinen viikonloppuna venemessuilla

Tulevana viikonloppuna on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla lauantaina 17.2. klo 14 Mikko Kuustosen ja sunnuntaina 18.2. klo 11.30 Heikki Silvennoisen veneilykokemuksia ja -tarinoita, kun he saapuvat keskustelemaan veneilystä ja veneistä Husky-, Finnmaster- ja Yamaha-osastolle yhdessä Totalvene.fi:n ja Venemestari-lehden veneilyasiantuntija Jan Sjölundin kanssa.

Suomen suosituimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva Mikko Kuustonen ja kaikkien rakastama blueskitaristi ja näyttelijä Heikki Silvennoinen ovat osastolla jakamassa aitoja juttuja moottoriveneilystä sekä Husky-veneiden ja Yamaha-perämoottorien käyttökokemuksista. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sukeltaa kahden tunnetun veneilijän mukana syvälle veneilykulttuurin sydämeen, oppia veneilyn saloista ja inspiroitua uusiin seikkailuihin.

Mikko Kuustonen ja Jan Sjölund keskustelevat Vene 24 Båt -messuilla veneistä ja veneilystä Husky, Finnmaster- ja Yamaha-osastolla 6d48 lauantaina 17.2. klo 14, Heikki Silvennoinen ja Jan Sjölund  sunnuntaina 18.2. klo 11.30.

Tervetuloa!

Lue myös: