Passeli paketti purreksi

Jeanneaun uutuus seuraa erittäin suosittua 349-mallia. 350-mallin muotokieli on tuttua Jeanneaun suuremmista ja aikaisemmin lanseeraamista 0-sarjan veneistä. Mallisarjan pienemmästä päästä olevalla uutuudella on kaikki mahdollisuudet tulla hyvin suosituksi kokoluokassaan.

Sun Odyssey 350 on nykyaikaiseen makuun vauhdikkaasti muotoiltu pursi. Veneen sivuprofiili on tuttua Jeanneauta: terävät palteet ja pysty keula kiinteine puksprööteineen ovat tuttuja valmistajan uusimman mallisarjan veneistä.

Volyymiä rungossa siis piisaa ja tilantuntua sekä kannen ylle ja alle tuo lisäksi veneen ylhäältä katsoen silitysrautaa muistuttava profiili. Sun Odyssey 350 on tarkoitettu kaksikajuuttaisena yhden perheen matkapurreksi tai kolmikajuuttaisena edullisemmaksi charter-purreksi. Tässä kokoluokassa omana veneenä valintani osuisi varmasti kahden kajuutan versioon.

Sun Odyssey 350:n istuinkaukalo on varsin tilava, ja voisi melkein luulla olevansa 40 jalkaisessa veneessä, ellei vilkaisu keulaan paljastaisi veneen pituutta. Suuri ansio avotilan avaruudesta on nykyaikaisella muotoilulla, jossa veneen suurin leveys tuodaan perään saakka. Joskus ennen olisi ollut tavatonta, että 35-jalkaisessa veneessä olisi ollut tuplaruorit, joiden välissä olisi vielä hyvin tilaa kulkea. Toista on nykyään, ja SO 350 todistaa tämän.

Tämä on Venemestarin maksullista sisältöä. Mikäli haluat lukea koko lehtijutun, kirjaudu, tai osta pdf-artikkeli tai koko artikkelin sisältämä pdf-lehti.

Mikäli olet Venemestarin tilaaja, kirjaudu.
Osta tästä artikkeli (5 €): https://venemestari.fi/tuote/koepurjehdus-jeanneau-sun-odyssey-350/
Osta tästä tämä artikkeli sisältävä Venemestari-lehden irtonumero sähköisenä (6,50 €): https://venemestari.fi/tuote/5-2024/

Lue myös: