Äänestä Vuoden vierasvenesatamaa

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama -titteleistä. Äänestys on käynnissä 1.7.–30.9.2024. Vuonna 2025 palkitaan jälleen erikseen rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikki. Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki yhteensä 240 virallista vierasvenesatamaa, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet. Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja osaston Vene 25 Båt -messuilta. Äänestyksen voittajat julkistetaan Vene 25 Båt -messuilla 7.2.2025 Helsingissä.

Äänestys on käynnissä 1.7.–30.9.2024 verkkosivuilla www.satamassa.fi ja äänestää voivat kaikki vierasvenesatamien vieraat. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 kahden henkilön lippupakettia Vene 25 Båt -messuille. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan perinteisesti jo vuodesta 1987. Tänä vuonna palkittiin Vuoden vierasvenesatamat 2024 ja ne ovat Suomenlinna ja Majakkapaviljonki Vääksyssä. Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n venesatamakomitea jakoi lisäksi kunniamaininnat neljälle satamalle. Kunniamaininnan saivat rannikkoalueelta Örö ja Bodö sekä Järvi-Suomesta Luhanka, Reeti ja Kuhmoinen, Sahanranta.

Lue myös: