Uusi veneilyseura verkkoon – Aalto kokoaa veneilijät yhteen

Aalto veneily on uusi palvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on tarjota veneilyalan parhaat palvelut niin verkossa kuin vesillä. Aalto veneily keskittyy veneilykursseihin, katsastuksiin ja nämä yhdistävän Aalto-veneilyseuran toimintaan.

Aalto veneily -kokonaisuus koostuu kolmesta osasta: Aalto veneilyseurasta, Aalto veneilykursseista ja Aalto venekatsastuksesta. Kurssien takana olevan Aalto veneilyseuran ideana on tuoda pursiseurakonsepti 2020-luvulle kehittämällä jäsenilleen palveluja niin verkossa kuin vesillä. Päätavoitteena on keskittyä luomaan toimiva yhteisö, jossa veneilijöiden taidot, veneiden kunto ja veneily yhdistyvät saumattomasti niin verkossa kuin vesillä. Taustalla on veneilijä ja yrittäjä Joonas Tunturi, joka on kouluttanut verkkokursseillaan yli 3 000 veneilijää viimeisen neljän vuoden aikana.

– Aalto-veneilyseuran kohderyhmänä ovat ne 80% venettä ja veneilijää, jotka valtakunnallisesti eivät kuulu perinteiseen seuraan, kertoo Joonas Tunturi seuran verkkosivuilla olevassa videossa.

Seuran tavoitteena on tuoda seuran sinne missä veneilijän vene on. Palveluita ovat muun muassa jäsenille ilmaiset verkkokurssit, digikatsastus ja verkossa toimiva yhteisö, josta löytyy apua. Aaltoon voi liittyä, vaikka kuuluisi myös toiseen veneilyseuraan.

www.aaltoveneily.fi

Lue myös: